Små omkostninger til start og drift

Små virksomheder
Små virksomheder giver konkurrence til større.

De lave opstarts- og vedligeholdelses-omkostninger med potentiale for at nå ud til millioner af virksomheder og hundreder af millioner forbrugere, har gjort, at store og små virksomheder har etableret et websted på Internettet. Men små virksomheder vinder mere end store virksomheder, de store forventes at have en hjemmeside, de små kan have lige så gode chancer for at blive fundet på Internettets søgemaskiner, det findes der mange eksempler på.

Små- og mellemstore-virksomheder

For især mindre virksomheder har dette ført til større markedsandele og givet konkurrence til langt større virksomheder. En hjemmeside giver den mindre virksomhed mulighed for en ligeså tydelig tilstedeværelse som den store.

Omkostningerne mange faktorer

Omkostningerne for et websted beror på mange faktorer. Tekst og billeder er indholdet i hjemmesider, du kan betale for at få lavet dem til digital form eller du kan måske bidrage selv. Har du et layout til hjemmesiden - eller skal designeren starte fra bar bund.

Opdatering

At præsentere firmaet på internettet kan gøres for et relativt lille beløb. Et websted bør dog opdateres - når informationerne bliver forældede, når priserne bliver ændret, når nye produkter ønskes præsenteret mv.

Omkostninger til hvordan opdateringen foretages påvirker også prisen. Du skal måske betale designere for at lægge nye informationer på hjemmesiden. Du kan også opdatere dem selv med et CMS, det er et system der styrer indholdet. CMS er forkortelsen for Content Management System på dansk Indholdsstyret system, et sådant system bygger på få forudsætninger af brugeren der opdaterer informationer, i bedre systemer svarer det til at bruge almindelig tekstbehandling. CMS er lidt dyrere i drift og indkøb og skal opvejes mod behovet for opdatering af hjemmesiderne.

Omkostninger ved opdatering på hjemmesider er modsat trykte brochurer langt mindre.

Ressourcer Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Bliv fundet Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeord Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Der findes mange stier til Bjergets top, men udsigten er altid den samme.

Kinesisk ordsprog

Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.