Vejledning

Webguiden
Lær hvordan du etablerer et godt websted for dit firma. Find informationer om webdesign generelt og dyb viden om webdesign for firmaer, institutioner eller andre der ønsker at etablere eller redesigne et websted. Find viden til oprettelse, vedligeholdelse, markedsføring, omkostninger og søgemaskiner m.m.

Ressourcer
Find nyttige tip til bedre placeringer på søgemaskiner.

Kurser
Lær programmering. For alle der ønsker at lære programmering.

Ressourcer Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Bliv fundet Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeord Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Grib kærlighed og madlavning an med hensynsløs løssluppethed.

Dalai Lama
Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.