Ressourcer

Link exchange
En metode til at udveksle links mellem websteder

Google søgemaskinen rater din hjemmeside efter et patenteret PageRank system. Google er en såkaldt spider, der selv finder vej fra hjemmeside til hjemmeside. Den finder selv vejen til din hjemmeside når den ser et link fra et andet websted til din hjemmeside.

Google - anmeld ikke din hjemmeside

Det er i bedste fald overflødigt at anmelde din hjemmeside til Google, i værste fald skader det dig at anmelde hjemmesiden, det formodes, at når Google kender dit websted i forvejen er det spam også at anmelde webstedet. Din eneste grund til at anmelde din hjemmeside til Google er, hvis du er sikker på at din hjemmeside ikke bliver henvist fra et andet websted. Har du et link fra et andet websted og ikke bare én, men fra flere websteder, rater Google dig højere jo flere eksterne links der er til din hjemmeside. Deraf kommer ideen til Link Exchange.

Link Exchange

Er udveksling af link, de som gør dette kræver at du laver et link tilbage til dem, således at begge får noget ud af udvekslingen. Her et et eksempel med et Link Exchange med microsoft www.bcentral.com:Der findes andre Link Exchange ressourcer, nogle vil vi ikke selv anvende, fordi de giver popup vinduer hver gang en bruger går ind på en sådan side. Det er bla. www.thebestofnet.com som benytter popup. Et anderledes søgetjeneste er kwmap.net der bruger søgeord til at liste andre relaterede søgeord, interessant måde at orientere sig på, de tilbyder også link-exchange. Se nedenstående eksempel:

 KwMap.net - browse the Keyword Map of Our-site.dk

Buzzle.com tilbyder udveksling af link

Web Portal & Web Directory

top50.to tilbyder link exchange for hver gang der er en der trykker på nedenstående stiger du op i deres liste

 

 

 

 

 

Ressourcer Hvorfor Google Kirkerne.dk har denne forklaring på hvorfor du skal bruge Google til søgning. danske søgemaskiner Worldjump.com har et omfattende katalog over søgemaskiner. Søgefaciliteter i verden Worldjump.com katalog over
søgefaciliteter fra alverdens lande. Webguru Fordyb dig i webguruen Jacob Nielsen's hjemmeside om godt webdesign.
Produkter Webdesign Få et professionelt webdesign til dine hjemmesider. Bliv fundet Optimér dine hjemmesider til søgemaskiner. Søgeord Find de rigtige søgeord til dine hjemmesider. Visitkort Start din præsentation på Internet med et visitkort. Styr selv Styr selv indholdet på dine hjemmesider med Content Management System. HelpdeskEffektiviser din support-organisation med et Helpdesksystem. Fjern tidrøvere der forhindrer fokus på problemløsning. Bookingsystem System for reservation af lokaler, udstyr, personale. Udskriver arbejdsplaner og ugeskema for opslag.
Citat Det er kvaliteten af dit arbejde, der vil glæde Gud, ikke kvantiteten.

Mahatma Gandhi

Professionelle løsninger til Internettet. Webdesign, e-handel, cms, søgeoptimering, webhotel, analyse, Intranet mm.